Международната фондация Stand with Ukraine за подпомагане на майки и деца в

...
Международната фондация Stand with Ukraine за подпомагане на майки и деца в
Коментари Харесай

В България влиза фондация за подпомагане на децата в Украйна  

Международната фондация  Stand with Ukraine  за подкрепяне на майки и деца в Украйна започва активността си в България. Нейната цел е да даде късмет на бъдещото потомство украинци да порастват здрави, мощни и сполучливи, както и да получат право на благополучен и кротичък живот.

Фокусът на фондацията е да оказва помощ на най-нуждаещите се и наранени от войната фамилии с деца. Помощта се насочва към лекуване и рехабилитация на заболели и потърпевши от военните дейности деца, обезпечаване на качествени медикаменти и здравна инсталация, настаняване в лечебни заведения, набиране на първокласни хранителни артикули и нужни добавки, обезпечаване на подобаващи условия за деца със характерни потребности и други

Ръководител на фондация  Stand with Ukraine  е доктор Георги Сажинов, който живее в Украйна и се занимава с развиване на планове за здравословно хранене в учебните заведения. Той има над 30-годишен опит в региона на детското здравословно хранене. В екипа на фондацията влизат специалисти в разнообразни сфери като юристката Олга Матвиива, специалистът по млечни артикули Вадим Чагарковски и заместник-директорът на колежа Cherwill в Оксфорд Хелън Кларк, която интензивно работи в Англия за набиране средства. През септември тя ще провежда в Оксфорд благотворителен аукцион за подкрепяне на фондацията.

Във фондация Stand with Ukraine   се отличава и Наталия Ковалевская, която е менджър портфолио Boitech във фонда Signet Capital Management. Тя се занимава с набиране на средства и дава отговор за координацията с американските сътрудници на фондацията за подкрепяне на Украйна против съветския агресор.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР